De Vreelandbode van juli 2024

De oranje truitjes en vlaggetjes liggen inmiddels weer gewassen en gestreken in de kast maar juni is desondanks een feestelijke maand geweest in Vreeland.

Helaas viel wel het brugconcert in het water wat de fraaie halo-foto hiernaast al voorspelde. Maar hallo… de speciale feestpagina verderop bewijst maar weer dat er nog gelukkig nog genoeg was om wel vrolijk van te worden.

Ook deze kidsredactie en de turnkampioenen stralen in deze editie waarin bovendien leuke interviews met geslaagde scholieren en de nieuwe buren-familie Koridon. Verder maken we nader kennis met het werkzame leven van onze voorzitter van de Bedrijfsvereniging Sven Fremeijer en zijn ‘Sound Career’.

Dorpsgenoot en fotografe Chantal van Kollenburg vertelt in een gesprek met ons over de boegbeeldportretten die zij maakte voor het aanstaande ‘Swim to fight cancer’ event. En hoewel het er op de foto hiernaast niet zo ingewikkeld uitziet lijkt na acht jaar de puzzel rondom de N201 eindelijk te zijn gelegd.

Verder is het nieuwe ‘Waterlinie-rondje’ feestelijk geopend op het Sperwerveld en terwijl wij de Brandweer Loenen van harte feliciteren met haar 100-jarig bestaan help Albert Griffioen ons uit de brand met vragen over het voormalige brandweerkorps Vreeland.

Tot slot, voor wie de koffers voor een zomer elders nog niet heeft gepakt staat er uiteraard nog heel veel moois op de agenda dicht bij huis.
Fijn zomer allemaal!

Klik hier of op de voorpagina hieronder: